Alla inlägg den 1 april 2009

Av Ulrika - 1 april 2009 16:21

Hemma igen efter en heldag in the city! Trött som satan är jag oxå =)

En sån dag...

Det började redan i morse när jag skulle ut med Stora A till skolbussen. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och ta med soporna i samma veva, och det skulle jag inte ha gjort. För er som inte vet så bor vi ovanpå en bygdegård, och har därför en lång trappa upp till oss. Jag öppnade grinden till trappen och ska börja gå ner...plötsligt tappar jag sop-påsen som i sin tur studsar hela vägen ner...på varenda jäkla trappsteg. Suck!!! Så det som började med att jag skulle vara duktig och ta ut soporna slutade med att jag fick skura hela trappen, 17 jäkla trappsteg, för att få bort lite potatismos, lite yougurt och allt vad vi nu hade i påsen. Så hädanefter skiter jag i soporna...det är D:s jobb nu!!! =)


Kom i alla fall iväg på mitt "praktik-möte"...som var totalt meningslöst. Mötet tog väl en sisådär 7 minuter...och jag vet fortfarande inte om jag ska börja eller inte. Chefen jag pratade med avslutade mötet med att säga: "Vi får väl se vad som händer". JAHA...OCH VAD FAN BETYDER DET DÅ? Inte fick jag kaffe heller... =)


Sen tog Lilla A och jag en tripp på stan...och gjorde av med en massa pengar ;)

Vi hade jättemysigt, bara hon och jag! Vi fikade, vi shoppade, vi satt i solen och åt korv med bröd, vi shoppade lite till... =)

Lilla A köpte nya kläder till kalaset på lördag. Och jag köpte nya kläder till...skitsamma, snyggt var det i alla fall. Hittade äntligen ett par tights i denim-look. Har letat och letat...sök så ska du finna =)

Det bästa av allt...jag kunde ha dom. Yeah!!!


Nu ska jag äta lite mat...makens goda ugnspannkaka med papsens hemmagjorda äppelmos. Mums!


See ya!!!


Ovido - Quiz & Flashcards