Alla inlägg den 19 april 2009

Av Ulrika - 19 april 2009 21:07

Tänkte göra ett försök att blogga...får se hur det går, då mitt internet och jag inte tycks samarbeta idag. Det lägger av hela tiden =(

Jäkla skit-internet!!!


Men men...

Annars så har min dag varit bra!

Jag tog semester hemifrån (hihi) och åkte till mamsen. Vi hade kul som vanligt...humorn var väldigt "låg" (eller vad säger du mamma?). Vi tog en promenad till affären, mamma, Emil, jag och Ozzy. På vägen tillbaka höll vi på att få hjärtattack alla fyra. Vi gick intet ont anandes förbi en parkerad volvo, med tonade rutor. Helt plötsligt börjar monsterhundar (det lät så i alla fall) skälla för full hals där inne, och hoppa o ha sig. Trodde bilen skulle välta där ett tag. Shit vad rädda vi blev =)


Väl hemma igen så tog jag igen tiden genom mysstund med barnen. Vi kröp ihop i Stora A:s säng och läste saga. Vi har köpt ett par "LasseMaja"-böcker som vi har högläsning med. Barnen älskar dem...och även jag (som annars avskyr att läsa högt...vilken helylle mamma va?).


Sen var det dags för Lilla A att sova medan Stora A höll mig sällskap framför TV:n. Vi tittade på Kalla Fakta som idag handlade om en mammas kamp om att få tillbaka sin dotter som kidnappats av sin pappa.

Därefter tittade vi på Wipeout. Jag gillar Hans och Felix kommentarer...haha, dom är as coola jue!

Ovido - Quiz & Flashcards