Alla inlägg den 25 april 2009

Av Ulrika - 25 april 2009 23:01

Har haft fullt upp idag...därav mitt sena bloggande.

Började dagen med storhandling. (Näe, nu ljög jag. Började såklart med kaffe och cigg...hihi). Men sen handlades det för fullt. Och jag var riktigt duktig...jag följde inköpslistan från början till slut, handlade inget annat. Haha...folk som känner mig funderar nog just nu på om jag är sjuk eller om jag blitt tokig. Nope, ingetdera....vuxen kanske??? Ekonomisk???


Sen hem, packa upp varorna, kasta svettig tröja i tvätten, raggardusch, ny tröja...och sen till mamsen. Mormor och morfar var redan där...så barnen tog varsitt paket och sjöng "Ja må hon leva" ännu en gång. Hur söta som helst =)

Sen fikades det med smörgåstårta (troligtvis den största i stan...skojar inte om jag säger att den var större än Lilla mormor...hihi). Och gott var det! Vi satt på altanen, i solen och fika. Så varmt och skönt! (Min nacke lyser dock som värsta rödljuset)


Haha...min lilla mamma visade stolt upp sina nya skor! Jättefina helt klart, eller ska jag säga söta...det brukar ju barnskor vara =)

Mamma...säg till nästa gång du behöver skor, utifall Lilla A (5år) har växt ur några. Mohaha!!!


När vi kom hem så var vi ute. D höll på lite med bilen och barnen och jag hoppade studsmatta. Skrämde nog slag på en gubbe som gick förbi...för mitt hår blev visst lite statiskt och stod rakt upp. Skitsnyggt! Nästa gång jag ska hoppa så ska jag ha med hårspray...hehe, kan ju bli hur snygg som helst i håret.


Sen var det dags för Robinson...det får man inte missa. Jobbigt bara när ettan och tvåan på min lista får möta varann i duell. Men min etta vann!!!

Fan vad töntigt...vadå min lista??? Haha...besatt av Robinson eller???


Sen avsluta vi kvällen med tacos. Inte Lilla A dock...hon somna nästan ståendes vid niotiden.


Nu ska nog jag oxå lägga mig....innan jag somnar i soffan. För tyvärr så kan inte min make sådär romantiskt bära in mig i sängen...utan det blir nog ett jävla släpandes och knuffandes =)

(Jag brukar passa på att bli buren, så där lite hjälte-prinsesse likt när vi är och badar...för i vattnet flyter jag) Haha...och med den självironin avslutar jag detta...haha!


Natt natt på er!

Ovido - Quiz & Flashcards