Alla inlägg den 10 april 2009

Av Ulrika - 10 april 2009 17:59

Nu har min son äntligen kommit hem...så i kväll ska det kramas =)

Mamma och pappa kom hit med honom och då ville Lilla A visa hur hon tränar att cykla. (Hon har kämpat och kämpat i sina försök, sen vi tog bort stödhjulen, men det har gått lite sisådär). Sagt och gjort, hon tar fram cykeln...sätter sig på den...och CYKLAR!

Vad hände liksom? Hon kan ju cykla nu! Hon var ute med D i förmiddags och tränade, men då kunde hon inte!

Mammas duktiga tjej!!!


Och Stora A har haft alla tiders lov! Haft jättekul med morbror och med mormor. Han har verkligen vuxit den här veckan...min stora skrutt. Frågan är bara hur vi ska vänja honom med normala sovtider igen...för dom har det varit lite sisådär med ;)



Av Ulrika - 10 april 2009 15:54

...hoppas verkligen att den är lång, för jag har massor med måsten idag. Suck!!! Men, tyvärr känner jag mig inte riktigt tipp-topp! Ont i hals och öra! (Öronvärk hör till när jag har ont i halsen, har aldrig haft öroninflammation dock)


Har hunnit dammsuga vardagsrummet och diskat...och det tog väl ca 2 tim. Hehe...hur stökit kan man ha egentligen, tänker nog ni nu!? Men så illa är det inte, utan det är orken som tryter. Blir helt slut! Nu står D och lagar mat till mig...efter det ska jag rycka upp mig ;)

Jag måste det...har en "att-göra-lista"  (är en "list"-människa) med typ hundra punkter. Och hittills har jag kunnat stryka...låt mig tänka...en och en halv punkt! Jippie! NOT!


Måste packa oxå...ska ju fira påsken i Småland. Det ska bli kul att träffa släkten där nere, hoppas jag blir piggare bara!

Hehe...hör ni hur sjuk jag låter? Jag är en riktig tyck-synd-om-mig-själv-människa! Som tur är så har jag en snäll make som oxå tycker synd om mig! Nån mer? Hihi...

Jag är såååå sjuk!!!

Näe, nu ska jag hålla D sällskap i köket!


Vi hörs!


Ps: Sis, vem blev "lång-laten" hos er? (Heter det så???)

Ovido - Quiz & Flashcards