Alla inlägg den 3 april 2009

Av Ulrika - 3 april 2009 18:44

Gillar denna skarpt...men som sagt, min humor! Kan tänka mig att vissa inte delar den =)


http://www.youtube.com/watch?v=zmoT_-JT2x8


Ps: Visste ni att Henrik Dorsin endast är 31 år? Hade jag aldrig gissat (I´ll say no more) ;)

Av Ulrika - 3 april 2009 18:28

...jag måste skaffa en hobby!!!

Var lite rastlös nyligen, och vad gör jag då? Jo, jag bakar!

Och det är fan inte bra för hälsan...hihi...absolut inte min hälsa i alla fall. Jag är som barnen (läs: värre än barnen) och äter smet/deg för fullt. Idag fick jag bråka med Lilla A om vem som skulle få slicka skålen. Mohaha...mina armbågar var vassare än hennes!

Sen när det väl är klart...då måste man ju provsmaka oxå!

Jag skulle kanske lära mig att sy eller tråckla (?) eller...kommer inte på nåt. Tipsa gärna om kul hobbies...och jogging, styrketräning, aerobics mm räknas inte dit!


Av Ulrika - 3 april 2009 15:41

...sluta klaga!!!

Över fem miljoner människor världen över har antagit utmaningen att under 21 dagar i sträck varken klaga, kritisera eller skvallra.

Så här går det till:


1) Börja med att sätta ett armband på ena handleden.

2) När du kommer på dig själv att klaga, skvallra eller kritisera, flytta då armbandet till andra armen och börja om från början.

3) Om du gör försöket tillsammans med en annan person och hör denne klaga är det okej att påpeka att det är dags att flytta armbandet till andra handleden. Men - då måste du själv flytta ditt armband eftersom du då klagar på att den här personen har klagat!

4) Ha tålamod! Det tar många månader att komma upp i 21 dagar i sträck. I genomsnitt tar det 4-8 månader.


Är ni med? Antar ni utmaningen? Jag gör det inte!!! =)

Jag skulle nog få hålla på tills jag vet inte när...hihi!


Av Ulrika - 3 april 2009 15:23

Klockan är ca tjugo över tre och jag sätter mig vid datorn för första gången idag. Shit...what is wrong with me? Kan det vara nån ny slags influensa som drabbat mig? Symtom: Håller sig borta från datorn. Ja, kanske!


Nädå, har varit till doktorn med Lilla A...igen. Tredje gången vi har kontakt med hennes doktor, sen i torsdags förra veckan. Hon har nu ätit penicillin i 8,5 dagar (skulle ha tagit den i 5 dagar från början, men fick fortsätta). Sista dosen var i morse...och det första hon säger när hon vaknar är att hon har ont i örat (det vänstra, som det började med). Suck! Och örat rinner fortfarande som värsta uppretade vulkanen (???). Så det var bara att ringa doktorn igen. Nu fick hon dock en starkare medicin än sist (Spektramox). Får se om det hjälper!


Läste i tidningen idag om arbetslöse Jenz. Han blev arbetslös i tisdags. På sin fritid gör han som många andra...bloggar! Därför har hans a-kassa beslutat sig för att sänka hans ersättning från a-kassan. Dom menar på att om han bloggar en halvtimme om dagen i sju dagar så ska hans ersättning sänkas med motsvarande 3,5 timmars jobb! Helt galet sjukt! Okej om man har en blogg där man tjänar pengar...men fan inte annars! Visst man ska vara aktiv arbetssökande, men inte 24 timmar om dygnet.

Så tänk er för alla ni som bloggar, samtidigt som ni har a-kassa!



Ovido - Quiz & Flashcards