Alla inlägg under april 2009

Av Ulrika - 19 april 2009 21:07

Tänkte göra ett försök att blogga...får se hur det går, då mitt internet och jag inte tycks samarbeta idag. Det lägger av hela tiden =(

Jäkla skit-internet!!!


Men men...

Annars så har min dag varit bra!

Jag tog semester hemifrån (hihi) och åkte till mamsen. Vi hade kul som vanligt...humorn var väldigt "låg" (eller vad säger du mamma?). Vi tog en promenad till affären, mamma, Emil, jag och Ozzy. På vägen tillbaka höll vi på att få hjärtattack alla fyra. Vi gick intet ont anandes förbi en parkerad volvo, med tonade rutor. Helt plötsligt börjar monsterhundar (det lät så i alla fall) skälla för full hals där inne, och hoppa o ha sig. Trodde bilen skulle välta där ett tag. Shit vad rädda vi blev =)


Väl hemma igen så tog jag igen tiden genom mysstund med barnen. Vi kröp ihop i Stora A:s säng och läste saga. Vi har köpt ett par "LasseMaja"-böcker som vi har högläsning med. Barnen älskar dem...och även jag (som annars avskyr att läsa högt...vilken helylle mamma va?).


Sen var det dags för Lilla A att sova medan Stora A höll mig sällskap framför TV:n. Vi tittade på Kalla Fakta som idag handlade om en mammas kamp om att få tillbaka sin dotter som kidnappats av sin pappa.

Därefter tittade vi på Wipeout. Jag gillar Hans och Felix kommentarer...haha, dom är as coola jue!

Av Ulrika - 18 april 2009 19:12

  • "När vi var tillsammans sa du alltid att du kunde dö för mig. Nu när vi har gjort slut hoppas jag att du ska infria ditt löfte."

  • "Grattis på bröllopsdagen! Synd bara att ingen gillar din fru..."

  • "När jag ser tillbaka på de år jag tillbringat med dig frågar jag mig bara vad i helvete jag tänkte på?"

  • "Om jag bara skulle få en enda julklapp, önskar jag att det vore din syster."

  • "En dag hoppas jag att jag gifter mig, men inte med dig!"

  • "Jag ville bara att du skulle veta att jag är ledsen för vad som hänt, särskilt som du överlevde."

  • "Grattis på födelsedagen! Du ser bra ut för din ålder — nästan levande!"

  • "Grattis till äktenskapet! Det är inte varje dag man förstör sitt liv..."

  • "Jag har alltid velat vara rik, mäktig och respekterad. När jag ändå drömmer önskar jag att du inte var så himla ful..."

  • "Glöm inte att Jesus älskar dig! Alla andra tycker nämligen att du är ett arsle..."

  • "Det är underbart att fira jul med familjen. Tyvärr kommer det inte att ske eftersom jag tar barnen och flyttar till min syster, din vänsterprasslande djävel!"

  • "Jag visste att du skulle rymma med min bäste vän. Därför får du hans koppel, vattenskål och tuggleksak också."

  • "Vi har varit vänner länge nu, så det kanske är dags att lägga av..."

  • "Jag har det så eländigt utan dig att det känns som om du vore här."

  • "Om du behöver en vän... Köp en hund!"

  • "Grattis till barnet! Fick du någonsin reda på vem fadern är?"

  • "Du är en så god vän så att om vi var på ett sjunkande skepp och det bara fanns en flytväst kvar... skulle jag sakna dig jättemycket och tänka på dig ofta."

  • "Gänget och jag ville göra något särskilt på din födelsedag, så därför låter vi avliva dig."

  • "Grattis på födelsedagen kusin pappa!"

       (endast tillgänglig i bonderik glesbygd)

Av Ulrika - 18 april 2009 16:53

Lilla A har haft sin bästa kompis på besök, så det har lekts för fullt. De hann även med picknink på gräsmattan.


D har varit iväg och köpt två fåtöljer som jag hittade på Blocket. Min tanke var att de skulle passa perfekt in i hans rum när vi gjort om lite... bara det att mitt ögonmått svek mig som vanligt. En fåtölj tar typ upp hela hans rum...oooops! Jaja...dom var ju billiga i alla fall =)


Har pratat med lilla mamsen i telefon oxå, och det är alltid lika skoj. För er som inte vet, så är hon förutom min mamma även en av mina bästa vänner! Vi kan prata om allt! Och vi tycker lika om det mesta...eller hur mamsen! Vi skrattar åt samma saker och spyr galla ihop på annat!


Nu sitter jag här och "the love of my life" är ute och grillar kött i massor. Det ska bli så gott!


I kväll är det Robinson som gäller! Hoppas att rikspuckot Christian åker ut idag =)

Av Ulrika - 17 april 2009 19:58

Idag sattes mina mamma-nerver på prov...big time!

Stora A var i skolan idag och skulle ta skolbussen hem. Jag går alltid ut och möter honom, trots att bussen stannar precis utanför. Men idag körde bussen bara förbi!!! Mitt hjärta dunkade ganska så högt då kan jag säga. Jag skyndade mig in och ringde till fritids för att fråga om han gått dit av misstag. Men nej, ingen Alex där! Då blev jag nästan gråtfärdig!

Men Lena (som jag pratade med) gick runt och frågade runt och en annan personal hade sett Stora A gå på bussen. Så Lena ringde till busschauffören Gunnar, och mycket riktigt...Stora A var på bussen. Men Gunnar hade missat att stanna. Så Stora A fick följa med och lämna av alla och blev sen hemskjutsad till en glad mamma. Men min lilla kille var ganska skärrad, han sprang ur bussen och in i min famn. Och så sa han: "Mamma, jag blev jätte orolig...det kändes konstigt i kroppen nästan som om jag ville gråta".

Min palleman!

Av Ulrika - 16 april 2009 20:43

Roligaste: Tillägnar jag Ellinor och Richard =)

Ellinor höll på att få hjärtattack idag när hon skulle på toaletten. Hon sätter sig på toalettstolen och det knastrar till. Hon blir såklart livrädd och kastar sig opp...i tron att hon hade sönder ringen. Men den var hel! Hon lyfter på den och där finner hon anledningen. Richard var på lite practical joke humör och hade lagt makaroner under ringen. Haha...helt klart bäst idag! Du är min idol för dagen, Richard!!! Haha...

(Hoppas inte Ellinor blir arg på mig som skvallrar...hihi!)


Sötaste: Lilla A i "Ida-flätor", ny tröja och rosiga kinder. Så söt!!!


Trevligaste: Fika och skitsnack hos Maria på eftermiddagen. Har inte pratat ordentlig på ett tag, så det var kul med lite uppdatering.


Jobbigaste: Att fylla i semesterlapparna åt barnen!


Äckligaste: Den måste jag tillägna till Lindas tand...igen!!!


Mysigaste: Sagoläsningen med barnen innan läggdags.


Klokaste: Helt klart min underbara son. Han är den smartaste jag vet!


Taskigaste: Min mamma efter sitt blogginlägg om mig =)

Av Ulrika - 16 april 2009 12:28

Sitter med barnens semesterlapp framför mig, den ska vara inne i morrn...och jag vete fan vad jag ska skriva. D får ju ingen semester i år och jag vet ju inte alls hur situationen ser ut för min del. Jobb? Praktik? Kurs? Jag har ingen aning!

Men jag får väl räkna med att dom ska gå på dagis/fritids hela sommaren, men vilka tider? Och det känns surt att dom ska behöva gå bara för att jag har praktik...det skulle kännas bättre om jag hade jobb åtminstone!


Ska göra mig i ordning nu. Ska till Maria och fika/snacka skit =)


Ha´de

Av Ulrika - 15 april 2009 19:06

Jag har fått hem mina nya byråer idag...så nu har jag världens finaste hall, typ =) Lite småfix kvar bara! Ska kasta ut en bokhylla bara! Kommer att bli en fin majbrasa...hihi!

Linda, jag behöver inte köpa ny spegel till hallen...det blev jättebra ändå med den gamla. Men...det betyder ju inte att jag inte behöver en massa andra grejer...haha!

Nästa gång får du följa med oss mamsen! Linda kan bitas dock...eller just det, inte längre. Hihi...hon kallas numer för "gluggen".

(Love you Linda)


Nu ska jag kolla runt lite på Blocket (likt Ikea, beroendeframkallande). Farligt, farligt...men roligt, roligt!!!


Puss på er!

Av Ulrika - 15 april 2009 08:13

...jag läste Lindas blogg =)

Hon var hos tandläkaren igår och drog ut en tand. Och generös som hon är så la hon ut en bild (huuuööööääää = mitt kräkljud) Hihi!!!


Sitter och väntar på bussen som ska ta mig in till stora staden. Jag ska på möte på Ams! Är lite nervös...ska lämna in min "närvaro-rapport" idag, och det skulle ha gjorts för en vecka sen men jag glömde bort det totalt! Hoppas att det inte strular till nåt för mig! Men det borde det väl inte, mer än att jag får pengar en vecka senare!?! Hoppas att inget annat händer i alla fall. För här växer inga pengar på träd, tyvärr. Kanske borde prova att plantera penga-träd i min trädgård! Hmm, tål att tänkas på!


Måste förbi Cubus oxå när jag ändå är inne i stan. Har gått och suktat efter en tunika ett bra tag och för ett tag sen så köpte jag den...på rea till och med. MEN...när jag skulle sätta på mig den i helgen så upptäcker jag ett hål i den! Surt! Förmodligen finns den inte kvar nu heller eftersom den var på rea...är det så kommer jag nog lägga mig ner på mage i aff'ären, dunka händerna i golvet och gråta...big time!


Suck...fortfarande ett tag tills bussen ska gå. Det är typiskt mig, först går jag bara och slöar, drar ut på att göra mig i ordning. Sen stressar jag järnet och får sedan vänta ett bra tag på att kunna åka. Suck!


Ska väl lägga i från mig datorn och kolla att jag har med allt som jag ska.



Ovido - Quiz & Flashcards