Alla inlägg den 2 juni 2009

Av Ulrika - 2 juni 2009 19:24

...att berätta om kaoset jag ställde till med idag =)

När jag slutat så stod jag i vanlig ordning och väntade på bussen. Bussen kom och i stället för vanlig bussbiljett så skulle jag köpa busskort. Kliver på bussen och säger vad jag ska ha...men det visar sig att busschauffören inte hade några busskort på sig. Så han ber mig sätta mig längst fram i bussen tills han har fått tag i ett busskort...han skulle alltså få tag i nån kollega och fråga. (Hur det nu skulle gå till...tänkte jag då).

Får mess av lillelillebror Emil, som sitter längst bak i bussen, och vill att jag ska komma o sätta mig där. Men jag får sitta kvar där framme ett tag till, eftersom busschauffören sa så.

Sen ser chuffören att en buss kommer från motsatt håll och stannar vid en hållplats....då tvärnitar han mitt i vägen, svänger sen in till kanten och hoppar ut. Knuffar till dom som ska på och ber dom vänta, ska sen springa över vägen...framför bussen (smart), som tur var hann han stanna innan han blev påkörd. Dock så hann den andra bussen åka så chauffören kommer in igen och säger åt mig att jag kan få sitta vart jag vill, så ropar han om han får tag i nåt busskort =)

Så jag springer längst bak i bussen...till en frågande Emil =)

Snart är det dags igen...chauffören får syn på en annan buss...tvärnitar och avviker från sin rutt för att få tag i ett jäkla busskort. Alla övriga passagerare börjar mumla och undrar vad fan han håller på med (hehe...de skulle bara veta att allt beror på mig).

Det slutade med att vi höll på att hamna i dike...och inget busskort!


Men men...jag fick åka gratis i alla fall. Och Ja...vi kom hem till slut =)

Av Ulrika - 2 juni 2009 18:56

Vad ska jag blogga om idag då???

Har inte hänt så mycket sen sist.

Har ju varit på KC idag igen, och även på studiebesök.

Trivs med gruppen jag går ihop med,

ska bli spännande och se hur många det blir kvar när utbildningen

börjar "på riktigt".


Är supertrött...men ska försöka hålla mig vaken till

Desperate Housewifes ;)


Roligare än så blev det inte just nu.

Kanske återkommer senare!



Ovido - Quiz & Flashcards