Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Ulrika - 28 juni 2009 11:27

Diskussion mellan mig och Stora A:


Jag:

- Det har kommit en ny karusell till Skara Sommarland!


Stora A:

- Ja, jag vet! En örn eller nåt va?


Jag:

- Näe, den heter Tranan...jag tror att det är en albatross eller nåt!


Hehe...det tog väl en kvart eller nåt innan jag kom på vad jag sagt. Självklart var det ju en trana...därav namnet. Jag får väl skylla på att jag har haft mycket att tänka på i skolan...prov hit och prov dit =)

Av Ulrika - 28 juni 2009 10:51

Skriver nu, då jag stupade i säng igår kväll när vi kom hem =)

Vi åkte hemifrån kl 6,30 och mötte upp Sis och Johan i Arboga, så att Emil fick hoppa över till deras bil. Sen for vi till Björnfallet och åt frukost...det är så mysigt att stanna på en rastplats sådär, se alla semester-åkare.

Väl framme vid Skara Sommarland så möttes vi av jordens köer...men det gick rätt snabbt ändå att få våra biljetter...som underbara Sis och Johan överraskade oss med att betala - som sommarpresent! Tusen tack, än en gång!!!

Fick ialla fall våra biljetter och sprang in, hämtade ut en skrinda och begav oss sedan till karusellområdet. Lilla A satt som vanligt med händerna uppsträckta i varje karusell =)

Fikade med glass och sockervadd =)

Sen gick vi till nya karusellen, Tranan (som är just vad den heter, en trana...inte en albatross...hihi). Först åkte D, Stora A, Emil och Johan. Stora A tyckte dock att den var i läskigaste laget...vilket den helt klart var! Därefter åkte Sis och jag! Det var nån som skrek under hela åkturen, jätteirriterande! Inte förrän vi hade stannat och jag kände att halsen sved, så insåg jag att det var jag som skrikit =)

Sis blev skadad, hon slog i smalbenet vid den tvära inbromsningen...vilket resulterade i ett blodigt smalben. Men...hon fick ner karusellkillen på knä, och blev omplåstrad =)

Efter det så badade vi...ganska skönt efter en varm dag. Men sen försvann solen bakom molnen...och då var det inte lika skönt längre =(

Då passade vi på att vräka i oss av taco-buffén =)


På hemvägen gjordes en del stopp, vi stannade och åt glass och vi for in på Ica Maxi i Örebro och köpte en vattenspridare, som ska premiär användas idag.


Fick ett glatt mms igår kväll oxå....Ellinor och Richard har gift sig!!! Massor av gratulationer och kramar till er från oss!!!

Ps: Ring nån kväll Ellinor...för jag vill höra allt!!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards