Alla inlägg under juli 2009

Av Ulrika - 20 juli 2009 12:49

Igår hade vi besök av det nygifta paret, Tina och Göran. Med sig hade dom sina hundar, varav ena var det sötaste jag någonsin sett.



Hur söt kan man vara egentligen???


Lilla A sa åt dom att dom var välkomna hit igen...men bara om lilla Diva följer med =)


Nu sitter barnen och spelar spel...ett egengjort spel. Vi har ritat och skrivit, klippt och klistrat för fullt. Och barnen älskar det...dom spelar för tredje gången redan =)

Skönt att dom roar sig med nåt...för ut vill vi inte idag. Man lär ju blåsa bort lagom när man kommer ut...ja, inte jag då (för jag står nog stadigt...hihi) men barnen.

Vad ska jag hitta på då? Kanske ska ta tag i diverse projekt här hemma...men för tillfället känns det inte ett dugg lockande faktiskt!

Men men...det finns nog lite av varje att göra!!!











































































Av Ulrika - 19 juli 2009 12:39

Vad trist väder...hade gärna haft lite sol och värme idag med. Men men, man kan inte få allt här i livet =)

Hade ju lust att åka och bada...passa på när D är ledig. För i morrn börjar han jobba igen och då kommer inte barnen och jag iväg för att bada nånstans. Visst, vi har ju sjön 4km bort...men dit åker jag inte. No way! D och barnen var där nere när jag var på kursen och då såg han tio (10!!!) ormjävlar i vattnet!!!

Vi kan ju åka till Parken badet...där lär det ju inte finnas några....men å andra sidan så finns det ju en massa andra jävlar där =)


En vecka kvar av ledigheten....sen är det snart dags för praktik. Och förhoppningsvis kanske man får jobb snart...nu när man har gått en bra utbildning. Annars vet jag inte vad jag gör!

Jag har ju länge funderat på vad jag vill bli när jag blir stor (hihi) och kanske är detta min grej...sitta och glassa på en truck hela dagarna =)

När jag var liten vill jag bli lokförare som morfar...men det blidde inget av det. Ville även bli sån där som går runt med "kiosk"-vagn på tågen...men det finns väl knappt kvar idag. Och jag vet ju inte ens vad yrket heter =) Tåg-kiosk-tant???

Ville även jobba på resgodset (som pappa gjorde när jag var liten), men det finns inte kvar på samma sätt.

Hmm...ser ni den röda tråden? Lokförare, Tåg-kiosk-tant och resgodset =)


Kanske ska bli rappare =)

För rimma kan jag...och prata oxå. Fast...fan, kan ju inte skånska ju! Haha!


Näe, det får nog bli nåt inom lager och truck ändå! Drömde dock mardröm om det i natt...fanns det kan ju bero mer på vampyrerna som fanns än på truckarna =)

Och förhoppningsvis så finns inga vampyrer på praktikplatsen ;)


Näe...svamlar som vanligt! Nu skiter jag i det här!


Av Ulrika - 18 juli 2009 18:09

Igår var vi som sagt på bröllopsfest. Dom var så fina...det riktigt lyste om både Tina och Göran!

Och festen var jättemysig...det bjöds på mat och dryck, kaffe mm. Till kaffet fanns oxå diverse likörer (eller vad det nu är man dricker till det). Vilket gladde en liten farmor på festen...hon drack "fågelmjölk"  (baileys) för fullt, skratta och sa "mamma mia, pizzeria" efter varje klunk =)

Och så klagas det på ungdomar =)


Jag var nykter som vanligt, men smakade faktiskt lite cider, då det lät så gott, Peach & Vanilla. Den smakade yoghurt =) 

Hade i alla fall mycket trevligt...tills huvudvärken kom. Jag fattar inte varför det alltid blir så...varför kan inte jag bara få ha kul och må bra? Alltid får jag huvudvärk då! Kan man vara allergisk mot fulla människor kanske??? =)

Så vi åkte hem vid tolv-tiden...och för varje kilometer vi åkte, ökade huvudvärken. Till slut visste jag inte vart jag skulle ta vägen! Jag kunde knappt prata...hade ont i hela ansiktet och huvudet...illamående till tusen. Visst har jag haft riktigt ont förut...men aldrig på det där viset. Jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö där ett tag. Det var det otäckaste jag varit med om i hela mitt liv =(


Somnade i alla fall efter många om och men...och vaknade som tur var pigg och kry!


Idag har vi varit i Arboga och badat i deras utomhuspooler. Riktigt skönt var det...och vilket toppenställe. Priset var oxå skapligt! Ska absolut besöka det igen! Vi kom dit strax efter tio och packade ihop kl tre. Barnen badade i stort sett hela tiden...och Stora A var mer under än över. Och han blev överlycklig idag, då han fick en present av oss...ett par simglasögon =)


Nu har vi ätit precis....sallad, supersmarrigt. Och ikväll blir det till att slappa framför tv:n (för första gången på hela sommaren), ska nog titta på sommarkrysset =)



Av Ulrika - 17 juli 2009 13:26

D och jag ska på bröllopsfest i kväll...för att fira Tina och Göran som just i detta ögonblick befinner sig inne i Stadshuset, och förhoppningsvis svarar ja på vigselförättarens frågor =)

Jag önskar dem all lycka i livet...Tina förtjänar det!

Vad ska man ha på sig ikväll då? Känns som att jag får lämna barvabyxorna hemma i alla fall =)

Emil ska vara barnvakt här ikväll...till ungarnas stora glädje! Han är underbar med barnen...och barnen älskar honom över allt annat! Tusen tack Emil! Du ställer upp i vått och torrt!



Av Ulrika - 16 juli 2009 22:55

Gick och tänkte idag att den här veckan gått segt...världens längsta liksom. Så kom maken och sa: "Äntligen fredag i morrn"  Va? Det är ju onsdag idag...och igår...och dan innan det. Men...det kan ju inte stämma! Kan ju för fan inte vara onsdag i tre dagar??? När var/är det onsdag? Igår? Idag? Eller i förrgår?

Jag var tvungen att titta i almanackan...och räkna baklänges för mig själv. Jo...det är fredag i morrn! Veckan kanske inte har varit så seg ändå då? Kanske är det så illa att det är jag som är seg?! Kan det var så tro? (Ni behöver inte svara på det...jag tänkte högt bara).


Näe...usch, jag bara svamlar =)


Nu har karln lagt sig! Ska smyga mig på honom och visa lite schyssta "moves" Hihi!

Av Ulrika - 16 juli 2009 20:43

...jag spöa ungarna i yatzy!!!

Av Ulrika - 16 juli 2009 17:33

Passar på att få in ett inlägg medans barnens blåbärsmuffins står i ugnen ;)


Har hållit i gång hela dagen...känns det som. Lilla A har haft sin kompis Elsa här men dom har skött sig mestadels själva.

Under tiden har jag bestigit "Mount Tvättberg". Jag kom upp...men det tog tid. Lämnar hela byn sin tvätt här eller?

Sen fixade jag och Stora A iordning i hans rum...han fick in en hylla för diverse prylar. När jag äntligen var klar därinne och såg framemot en rök/kaffe paus...då hittar ungfan (hihi...sorry älsklingspojken) ännu mer prylar som skulle få plats i hyllan. Okej, sa jag då...jag hjälper dig om du slår mig i Yatzy, förlorar du så kastar jag skiten. (Mohaha...no way...jag hade redan vunnit två av två gånger på förmiddagen) Sagt och gjort...han antog vadet...och vann ju självklart! Skitunge! Både yatzy och bonus fick han...medans jag fick kämpa för min bonus =)


Ja, just ja...muffins i ugnen var det ja.....

Av Ulrika - 15 juli 2009 23:28

Usch...jag har verkligen lagt om dygnstiderna helt och hållet nu under ledigheten. Nu är jag som piggast...skulle kunna sitta uppe i flera timmar till. Däremot blir jag ju supertrött på morgonen...skulle lätt kunna sova hur länge som helst då!

Annat var det när jag gick på kursen. Upp klockan sex och i säng klockan nio...

Men men...jag har ju faktiskt sommarlov =)

Ovido - Quiz & Flashcards