Alla inlägg under juni 2009

Av Ulrika - 25 juni 2009 13:54

Sitter på KC och borde göra lite skolarbete i stället för att blogga =)

Men...det är så himlans trist just nu. Vi ska skriva om skyddsombud...vad de gör och vad de är. Booooring!!!!

Det får nog bli ett äpple på katedern till läraren istället =)

Hoppas att det funkar...annars blir det väl skamvrån.

Av Ulrika - 24 juni 2009 17:37

...som gäller från och med nästa vecka =)

Måndag, tisdag och onsdag har vi truck-teori...och då gäller det att inte missa nåt. Är man borta en dag eller ens en halv dag...då är det kört! Då har man missat sin chans till truck-kort för den här gången. Truck-läraren är tydligen stenhård...det är allt eller inget! Även tiderna är han hård med...nu går vi ju 8,30-15, men han kör 8-16 och that´s it!



Av Ulrika - 23 juni 2009 16:27

Som rubriken lyder så är jag tvärslut...efter en super kul dag!

På förmiddagen idag så hade vi ergonomi...blev en del prat och lite bra rörelser för kroppen.

Sen lunch...på taket =) På KC finns det en takterass med massa bänkar och bord...och där är det toppen att luncha, en dag som denna!

Efter lunchen blev det en promenad till Vilsta, där vi skulle spela minigolf under våran friskvårdslektion. Jag kom knappt dit, då vägen spärrades av en ormjävel. Då höll jag på att få en hjärtattack...gråtattack oxå för den delen. Det spelar ingen roll att den bara låg där och var död (hehe...hur lät det där), den är minst lika ful/hemsk/äcklig ändå =(

Det slutade med att en ur mitt sällskap ställde sig ivägen för den så jag kunde smita förbi...så till slut kom jag fram till minigolfbanan, där resten av gänget satt och undra vem det var som skrikit =)


Sen delade vi upp oss två och två. Jag och Jessica var nog dom som hade roligast =) Jag har skrattat tills jag kiknat...hon är förjäkla festlig den tjejen, diggar henne skarpt! (Diggar??? Där lär ju jag ha blivit av med en hel del vuxenpoäng...haha. Diggar...används det ens nuförtiden?)


I alla fall så vann jag över henne...mohaha! Satans kul var det...och varmt. Fanns inte skugga på hela banan. Sen när vi slutade så var det en timme kvar tills min buss skulle gå, så jag hade sällskap med Linus...genom Fröslunda, förbi Rekarne, in i Nyfors och slutligen till tågstation. Så friskvård...jo, tack!


Kom hem sen till nygrillat och färskpotatis! Min underbara man hade lagat gudomlig mat (Gudomlig??? Fick jag tillbaka ett par vuxenpoäng nu eller?). Nu sitter jag i soffan och vilar fötterna. Har precis vinkat av D, som hoppar in och jobbar i dag. Och jag funderar över hur jag snabbast ska ta mig till en härlig och avsvalkande dusch....


See ya!!!


PS: Ellinor...vi måste sluta ringas på det viset =)  Eller...nä, vi kan börja tidigare nästa gång ;)

Av Ulrika - 22 juni 2009 19:13

...kan ju som sagt vara kul =)


Kolla under fliken Byggymnasium så får ni se ;)


http://www.kunskapscompaniet.se/

Av Ulrika - 22 juni 2009 17:13

Ullis:

En super-duper trött plugghäst (hihi) som har haft arbetsmiljö på schemat idag. Jätte krångligt och mycket att läsa in. Inte nog med det...har prov i det på fredag =(

Som tur är så är läraren i ämnet läcker att titta på =)


D:

Har varit dagispappa idag =)

Lilla A har haft sin kompis Linnea här från klockan åtta till tre. Och Linnea är precis lika pratglad som Lilla A. Inte nog med det...Stora A kom hem idag, och tog med sig Anton (som ska sova här i natt).

Skickade mess mitt på dagen till sin kära, underbara, älskvärda fru (alltså jag...hihi), som löd: Vi skaffar inga fler barn va!? Har fyra hemma nu, och är helt slut =)


Lilla A:

Ligger framför tv:n med halvöppna ögon. Det tog på krafterna att ha kompis hela dagen. Och hon är inte van vid att nån annan pratar lika mycket som hon själv (ja, om hon inte är hos mormor eller moster då förstås...hehe).


Stora A:

Är nog tröttare än han vill erkänna...efter övernattning hos Anton. De var uppe sent och myste med tv-spel, popcorn och godis =)



Läggdags tidigt idag???  Äh, Jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Av Ulrika - 21 juni 2009 19:39

Vad fint jag har det i min garderob nu =)

Äntligen så kanske jag hittar saker...woohoo!!!


Har precis tittat på film, Monsterhuset, med D och Lilla A. Stora A hade kompis här förut och följde sen med honom hem för övernattning. Så det packades här för fullt...tv-spel, leksaker mm. =)


I morrn kommer Lilla As kompis Linnea hit...klockan åtta på morgonen (så D kommer att ha fullt upp här hemma...hihi). Linnea skulle ha varit på dagis egentligen men D tyckte att dom kunde lämna henne här i stället...därav den tidiga tiden =)


Näe, nu ska jag kramas lite med min älskling!



Av Ulrika - 21 juni 2009 11:30

Vad ska man hitta på idag då?

Kanske plugga lite inför provet på onsdag...det behövs nog. Har ju lyckats bra på dom andra så jag får inte bli för kaxig =)

Nästa prov är dock mycket svårare...det är massor att komma ihåg. En hel massa listor, typ checklistor om godsskydd. Det blir inte lätt i alla fall.


Den här veckan kommer att handla mycket om arbetsmiljö, ergonomi och friskvård. Så vi kommer inte hinna ha nån genomgång om godssskydd inför provet.


Jo, så idag blir det en del pluggande! Helt klart! Tänkte även ta tag i min garderob...där det ser ut som om tredje världskriget ägt rum. Allt ligger huller om buller. Så det är antingen en rejäl städning och organisering där inne som krävs...eller så måste jag gå upp en timme tidigare (minst) på morgonen för att hinna hitta det jag ska ha.


Vad har ni för er idag då???

Av Ulrika - 20 juni 2009 17:01

...från lekparksbesök och storhandling.


Vi var lite nyfikna på den nya "teknik-lekparken" i Rinmansparken så det bestämdes att vi skulle dit och titta. Barnen tyckte att det var jättekul med alla häftiga prylar. Jag och D önskade att vi var små igen (eller ensamma där), så vi oxå kunnat leka =)


Efter det så blidde det storhandling på Willys. Så nu är frysen full igen!!!


Ska vara lite duktig och hänga tvätt nu...så det är avklarat. För i kväll blir det lördagsmys här hemma. Vi ska se på film och äta en massa gott =)

Ovido - Quiz & Flashcards