Alla inlägg under juni 2009

Av Ulrika - 5 juni 2009 19:27

Vet ni vad jag har gjort idag???


Tamdadam....jag har köpt examenspresent till Stora A =)

Han slutar ju första klass på tisdag...och då måste man väl få en present, eller hur???

Hoppas att han bli glad!!! Men det tror jag nog...han är så go och tacksam den ungen!!! Mammas plutt!

Jag har varit lite ledsen avslutningen...att jag kanske inte kan komma med tanke på att jag går på utbildningen då. Men idag sa min lärare åt mig att jag kan komma senare på tisdag...för man får absolut inte missa sitt barns första skolavslutning!!! Så jag kommer att få se honom sjunga i kyrkan...


Av Ulrika - 5 juni 2009 15:30

Jag menar självklart min underbare man!!!


Idag kom jag hem från utbildningen (som jag by the way kommer att gå) till ett nystädat hem. Skinande rent från golv till tak! Och inte nog med det... maten stod dessutom på bordet, så det var bara att gå och sätta sig.

Hur underbar make har man inte då? Han är bäst, helt enkelt!


Jag älskar dig D...mer än nånting annat!!!

Av Ulrika - 4 juni 2009 21:19

...för i morgon får jag nog veta om jag får fortsätta utbildningen, vilket jag gärna vill!

Jag hoppas hoppas hoppas att jag får vara kvar! Jag tror att det kan bli jäkligt intressant...många spännande ämnen och truckkortet. Truckkortet som jag kommer klara galant...jag tror på mig själv =)

Min pappa med...eller han kanske var ironisk. Han menade på att om jag tar med kameran och tar kort på en truck...då får jag ju truckkort, hihi!!!


Näe, men allvarligt...det kommer att gå skitbra. Jag jobbar på mitt självförtroende...och det säger till mig: "Go Ullis, du kan klara allt...bara du vill!!!


Så än en gång....hoppas hoppas hoppas att jag får gå utbildningen. Jag trivs jättebra med gruppen jag hamnat i, läraren är kanon, utbildningen verkar spännande och det  är så skönt att ha nåt att göra. Att få komma iväg, träffa folk, vara social...


Så håll tummarna för mig nu!!!

Av Ulrika - 4 juni 2009 19:17

Idag har det varit intressant! Vi har hållit på med "Personliga stilar". Vi gjorde en massa test för att sen komma fram till hur vi är som person. I mitt fall stämde det på pricken!!!

Jag tillhör gruppen "stödjande".

Japp...det är jag det! Jag vill gärna hjälpa och lyssna. Synd bara att dem jag lyssnar på ibland inte oxå tillhör den kategorin =)

Ibland önskar jag att vissa personer kunde komma ut ur sin "ego-bubbla" och fråga mig: "Hur mår du?"

Så är det faktiskt! Jag vill oxå ha uppmärksamhet ibland...kanske få gå in i en egen bubbla. Men istället så glöms jag då bort. Har min bubbla tonade rutor? Är det ingen som ser mig?

Flera gånger har jag faktiskt tänkt (elakt men sant), att: "Näe, nu får det vara. Jag ska skita i att lyssna nästa gång!" Men...det funkar inte. Jag är inte sån som person.

Men...jag är inte bitter =)


Nu ska jag hålla mig vaken (hmmm) och titta på film.

Av Ulrika - 3 juni 2009 18:09

Vad har vi för väder???

Idag har det verkligen pendlat big time...sol, regn, sol, regn!!!

Lilla A blir jättesur...hon var så glad i måndags, första juni = sommar. Så hon blir sur när det regnar och blåser...för det är ju faktiskt sommar =)

Och tyvärr så ska det visst regna ett tag till. Hade hoppats på fint i morrn åtminstone, för Stora A ska på skolutflykt till parken zoo. och det är ju inte jättekul om det regnar =(

Och i morrn kväll så ska vi på sommarfest på dagis oxå.

Varför kan det inte regna på nätterna och vara fint på dagarna? Det vore väl bättre, eller?


Haha...jag tjuvlyssnade på ett samtal mellan barnen i går =)

Lilla A:

- Åh, måste det regna nu...det är ju sommar!

Stora A:

- Vet du varför det regnar? Det är Gud som kissar!

Lilla A:

- Mäh...varför kan inte han gå in och kissa som alla andra?


Hihi...barn är roliga ibland!


Av Ulrika - 2 juni 2009 19:24

...att berätta om kaoset jag ställde till med idag =)

När jag slutat så stod jag i vanlig ordning och väntade på bussen. Bussen kom och i stället för vanlig bussbiljett så skulle jag köpa busskort. Kliver på bussen och säger vad jag ska ha...men det visar sig att busschauffören inte hade några busskort på sig. Så han ber mig sätta mig längst fram i bussen tills han har fått tag i ett busskort...han skulle alltså få tag i nån kollega och fråga. (Hur det nu skulle gå till...tänkte jag då).

Får mess av lillelillebror Emil, som sitter längst bak i bussen, och vill att jag ska komma o sätta mig där. Men jag får sitta kvar där framme ett tag till, eftersom busschauffören sa så.

Sen ser chuffören att en buss kommer från motsatt håll och stannar vid en hållplats....då tvärnitar han mitt i vägen, svänger sen in till kanten och hoppar ut. Knuffar till dom som ska på och ber dom vänta, ska sen springa över vägen...framför bussen (smart), som tur var hann han stanna innan han blev påkörd. Dock så hann den andra bussen åka så chauffören kommer in igen och säger åt mig att jag kan få sitta vart jag vill, så ropar han om han får tag i nåt busskort =)

Så jag springer längst bak i bussen...till en frågande Emil =)

Snart är det dags igen...chauffören får syn på en annan buss...tvärnitar och avviker från sin rutt för att få tag i ett jäkla busskort. Alla övriga passagerare börjar mumla och undrar vad fan han håller på med (hehe...de skulle bara veta att allt beror på mig).

Det slutade med att vi höll på att hamna i dike...och inget busskort!


Men men...jag fick åka gratis i alla fall. Och Ja...vi kom hem till slut =)

Av Ulrika - 2 juni 2009 18:56

Vad ska jag blogga om idag då???

Har inte hänt så mycket sen sist.

Har ju varit på KC idag igen, och även på studiebesök.

Trivs med gruppen jag går ihop med,

ska bli spännande och se hur många det blir kvar när utbildningen

börjar "på riktigt".


Är supertrött...men ska försöka hålla mig vaken till

Desperate Housewifes ;)


Roligare än så blev det inte just nu.

Kanske återkommer senare!



Av Ulrika - 1 juni 2009 19:54

Då var första dagen på introduktionsveckan avklarad!

Har haft en jättekul dag med trevliga människor (visst, en o annan kille med fjortisbeteende fanns det, men han kommer från Flen...så vad annat kan man vänta sig. Hihi!) och bra lärare.

Det var lite segt i morse dock...är ju van att gå o lägga mig efter jag skickat iväg barnen...men det är slut med det nu =)

Och vet ni vad? Jag har knappt haft ont i huvudet idag! Jag kände att det var på G på bussen hem (kan bero på att det var smällhett och noll luft) men då jävlar var jag beredd med ibumetin =)

När jag kom hem så hade min älskade hemma-make maten klar och serverad. Hur underbar är han inte?


Jag känner dock att det blir läggdags tidigt ikväll =)

Men det är kul...ser fram emot morgondagen. Då ska vi oxå på studiebesök på ett lager i stan. Spännande!


Ovido - Quiz & Flashcards